6994955478 Λάρισα
hero image
 
 
 
 

KICK BOXING
Fitness Larisa - Ανδρέας Σαξώνης | Λάρισα


Το kick boxing είναι ένα μαχητικό άθλημα που συνδυάζει πυγμαχία και λακτίσματα και απευθύνεται σε άνδρες, γυναίκες, ακόμα και παιδιά. 

Αυτή η δραστική μορφή άσκησης μπορεί να ωφελήσει την υγεία και την ποιότητα ζωής με πολλούς και σημαντικούς τρόπους, καθώς γυμνάζει ουσιαστικά ολόκληρο το σώμα κινητοποιώντας πολλές αρθρώσεις και μεγάλες μυϊκές ομάδες.

 
 
 
 
 
 
 
 

ΟΦΕΛΗ KICK BOXING

 
     
 
 
     
 
ΑΝΑΚΟΥΦΙΖΕΙ ΤΟ ΣΤΡΕΣ
Το kick boxing μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μια τεχνική χαλάρωσης, καθώς απελευθερώνει την ενδορφίνη, την ορμόνη που μας κάνει να νιώθουμε καλά, ανακουφίζει από τον πόνο και βοηθά στη μείωση της κατάθλιψης.
 
     
     
 
ΒΕΛΤΙΩΝΕΙ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ
Στο kick boxing οι μύες του κορμού εργάζονται συνεχώς, οι κοιλιακοί δουλεύουν με πολλές κινήσεις (γροθιά, κλωτσιά, αλλαγή κατεύθυνσης), βοηθώντας στη βελτίωση της ευεξίας και της στάσης του σώματος.
 
     
     
 
ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΩΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑΣ
Όπως όλες οι πολεμικές τέχνες, έτσι και το kick boxing στο γυμναστήριο βοηθά στην αυτοάμυνα, αρκεί οι γροθιές, κλωτσιές κτλ να γίνονται με σωστή τεχνική και χρονοδιάγραμμα.
 
     
     
 
ΒΕΛΤΙΩΝΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ ΜΑΣ
Το kick boxing βελτιώνει τα αντανακλαστικά του σώματος, τα νευρικά ερεθίσματα από τον εγκέφαλο και την κίνηση του σώματος, ενώ προσφέρει συντονισμό σε όλο το σώμα.
 
     
 
     
 
ΣΥΜΒΑΛΛΕΙ ΣΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ
Το kick boxing δεν εξαιρεί κανένα μέρος του σώματος κατά την εκτέλεση των ασκήσεών του, αφού με την ταυτόχρονη λειτουργία των μυών του κορμού, των χεριών και των ποδιών επιτυγχάνεται μια πλήρης προπόνηση.
 
     
     
 
ΒΕΛΤΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΤΟΧΗ & ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ
Οι κινήσεις που περιλαμβάνει βοηθούν την καρδιά να αντλεί το αίμα πιο γρήγορα με αποτέλεσμα να ενισχύεται, ενώ ταυτόχρονα αυξάνει την αντοχή και μακροπρόθεσμα βοηθά στον έλεγχο της αρτηριακής πίεσης.
 
     
     
 
ΒΟΗΘΑ ΣΤΗ ΑΠΩΛΕΙΑ ΒΑΡΟΥΣ
Κατά την προπόνηση του kick boxing, σύμφωνα με έρευνες, μπορούμε να κάψουμε 350 με 450 θερμίδες.
 
     
     
 
ΒΕΛΤΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ & ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ ΤΑ ΟΣΤΑ
Τα γρήγορα στριφογυρίσματα του kick boxing βελτιώνουν την ισορροπία και τη βάδιση, βοηθώντας ακόμα και σε ασθενείς με σκλήρυνση κατά πλάκας, ενώ οι αναπηδήσεις που περιλαμβάνει προλαμβάνουν την οστεοπόρωση.
 
     
 
 
 
 
 
 
 
     
  Επικοινωνήστε μαζί μου
Είμαι στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τα τμήματα και τα είδη προπόνησης.
 
     
     
  ΤΗΛΕΦΩΝΟ
6994955478